Vektor

VEKTOR er et designkonsept som tenker nytt rundt det håndtaksløse kjøkkenet. Designet er minimalistisk og tidløst med sine enkle rette håndtakspor. Dørtykkelse 22mm MDF-møbelplate malt i 17 standardfarger eller valgfri mot et pristillegg.

Våre modeller

Vektor Malt

VEKTOR MALT er et designkonsept som tenker nytt rundt det håndtaksløse kjøkkenet. Designet er minimalistisk og tidløst med sine enkle rette håndtakspor. Dørtykkelse 22mm MDF-møbelplate malt i 17 standardfarger eller valgfri mot et pristillegg.

Vektor Eik

VEKTOR EIK fremstår med kombinasjonen av de enkle og stringente linjene som et minimalistisk og moderne kjøkken, men samtidig tidløst i sitt designuttrykk. Det enkle og stilrene designet gir deg mulighet for å sette ditt personlige preg på kjøkkenet med forskjellige former for kjøkkentilbehør.

Vektor Høyglans

VEKTOR HØYGLANS er det perfekte håndtaksløse kjøkken. Med de unike gripeprofilene i aluminium slipper man å måtte frese håndtaket inn i selve døren - noe som ellers er vanlig for andre håndtaksløse kjøkken. Med denne løsningen får kjøkkenet et minimalistisk uttrykk med elegante rette linjer og et godt grep om døren.

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Se kart

Følg oss

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør